H Yuki 7 είναι σκέτη κόλαση. Φοράει τις πιο καυτές φούστες και κρύβει το όπλο στη ζαρτιέρα. Είναι ο θηλυκός Τζέιμς Μποντ. Οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα, ξέρει να πιλοτάρει ελικόπτερο, πέφτει με αλεξίπτωτα από ένα lear jet που βρίσκεται πάνω από τα σύννεφα. Πυροβολεί εν ψυχρώ και δεν χαλάει ποτέ το μακιγιάζ της, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπαστρέψει μια ολόκληρη σπείρα οπλισμένων μπράβων. Η μυστική πράκτορας Yuki 7 ηγείται των Gadget Girls, μιας ομάδας θανατηφόρων κοριτσιών, τα οποία ξέρουν μόνο να κερδίζουν. Είναι όμορφες και εκπαιδευμένες να εκτελούν κάθε αποστολή που τους αναθέτουν με χειρουργική ακρίβεια. Η έδρα τους είναι λίγο έξω από το Τόκιο, σε ένα super design καταφύγιο.
Αυτή είναι η βασική ιδέα στα δύο βιβλία που έχει σχεδιάσει ο Αμερικανός illustrator Kevin Dart (εδώ θα δείτε το προσωπικό του blog στην πλατφόρμα Tumblr). Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερα κόμικ με εξαιρετική εικονογράφηση. Όσοι λατρεύετε τα sixties, τα κατασκοπικά θρίλερ και τα manga θα ξετρελαθείτε. Εγώ από την ώρα που ανακάλυψα τα τρέιλερ των δύο βιβλίων έχω πάθει ζημιά!


Κάντε κλικ για να απολαύσετε το τρέιλερ του βιβλίου «Looks that kill».  

Ο brilliant δημιουργός ονειρεύτηκε το χαρακτήρα της Yuki 7 σε ένα ταξίδι του στο Λονδίνο το 2008. Δούλεψε για καιρό την ιδέα στο μυαλό του και στον ελεύθερο χρόνο του άρχισε να σχεδιάζει τα πρώτα σκίτσα. Τρελαμένος με την αισθητική των κατασκοπικών ταινιών της δεκαετίας του 1960, ολοκλήρωσε το πρώτο βιβλίο με τίτλο: «Seductive Espionage: The World of Yuki 7» με τη συνεργασία της κειμενογράφου Ada Cole. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2009. Εξαιτίας του υπέροχου τρέιλερ με τίτλο «A Kiss From Tokyo» έγινε διάσημος. Τώρα επιστρέφει με μία νέα περιπέτεια που έχει τίτλο «Looks that kill» (εκδόσεις Fleet Street Scandal). Αν θέλετε να παραγγείλετε το βιβλίο (εγώ θέλω τρελά) ρίξτε μια ματιά εδώ.  















Εδώ θα δείτε το τρέιλερ «A Kiss From Tokyo» του πρώτου βιβλίου του Kevin Dart 
 «Seductive Espionage: The World of Yuki 7».