Δέκα σπιτάκια σε μια αυλή της παλιάς Αθήνας. Δέκα blogs με ημερολογιακό χαρακτήρα. Στιγμές από έναν κόσμο αυστηρά προσωπικό: Ταράτσες με πολύχρωμες ριγέ σεζ λονγκ που τις παίρνει ο αέρας. Κόκκινοι λεκέδες από ρόδι στο τραπέζι. Μισοτελειωμένα πλεκτά. Πάθη ανολοκλήρωτα άρα απεγνωσμένα για πάντα. Βιβλία, άνθρωποι και ιστορίες. Δρόμοι στο φως και μυστικά στη σκιά. Γυμνά σώματα. Διαδρομές. Χάρτες που σε οδηγούν πίσω στη ζωή. Σε μια Αθήνα που φλερτάρει ηλεκτρονικά και απολαμβάνει ηδονικά τις πιο μικρές στιγμές της...
Αυτό το μήνα το blog μου έχει την τύχη να συμμετέχει με 9 ακόμα ιστολόγια (aufrais, Constantinarium, juniperswing, Life in Athens {της έχω ιδιαίτερη αδυναμία}, Miss Athènes, naked under the blankets, ni | ko, Ritsa Blue, Τζελαφλόρα) στην έκθεση Blog Diaries στο ίδρυμα TAF στο Μοναστηράκι.
Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν κάνει η Ιφιγένεια Παπαμικρουλέα και η Σοφία Μπαχταλιά. Τις ευχαριστώ θερμά και τις δύο. 
Η έκθεση Blog Diaries θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου 2012.
TAF - the Art Foundation, Νορμανού 5, Mοναστηράκι.
Tηλ.: 210 3238 757 www.theartfoundation.gr

Υ.Γ. Να πάτε. Αν δεν σας αρέσει η έκθεση, τουλάχιστον θα πιείτε ποτό ή καφέ στην πιο ωραία αυλή της παλιάς Αθήνας. :-) 

3 Responses so far.

  1. Συγχαρητήρια!!! Φαίνεται πολύ όμορφα στημένο όλο αυτό. Και η αυλή, ναι, πανέμορφη. :)

  2. μπράβο , μαρεσε η ιδέα\, κει έξω στα μπλογκς είναι οι αληθινοι ποιητές

  3. και το ποτό στην πιο ωραία αυλή της παλιάς Αθήνας και όλη η έκθεση των blog diaries ήταν υπέροχα..πολύ όμορφη παρουσίαση!Μου έμεινε στο μυαλό να λέω και να ξαναλέω ''Πως ό,τι δεν οξειδώνεται δεν αναπνέει'' :)
    "M & Τ"

Leave a Reply