Σε λίγες ημέρες έχω τα γενέθλιά μου. Δεν τα γιορτάζω ποτέ. Μου παίρνω όμως πάντα δώρο. Φέτος παρήγγειλα από το Amazon ένα πολύ ωραίο βιβλίο που παρουσιάζει με καταπληκτική εικονογράφηση τις διαφορές στη φιλοσοφία, το στυλ, την ιστορία και την καθημερινότητα των δύο πιο αγαπημένων μου μητροπόλεων: του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Το βιβλίο «Paris VS New York» του graphic designer Vahram Muratyan βασίζεται στο blog parisvsnyc.blogspot.com το οποίο έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλές, ξεπερνώντας το 1,5 εκατομμύριο pages views μέσα σε λίγους μήνες. Τα μοντέρνα σκίτσα του που έκαναν διάσημο το διαχειριστή του, αλλά και πολλά καινούρια που δεν έχουν εμφανιστεί, συγκεντρώθηκαν σε αυτό το βιβλίο, το οποίο περιμένω με χαρά να φτάσει κάθε πρωί στο γραφείο. Δείτε εδώ μερικά από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογραφίζουν με πολύ έξυπνο τρόπο τις αντιθέσεις των δύο πόλεων:






























Y.Γ. Αν θέλετε να το παραγγείλετε κάντε κλικ εδώ

2 Responses so far.

  1. Καλημέρα! Και χρόνια πολλά! Τι σου είναι η Αμερική όμως (πόσο μάλλον να ζεις ανάμεσα σε Αμερική και Παρίσι)... Παρεμπιπτόντως εδώ κάπου τόσοι θα είναι οι χρήστες διαδικτύου :)

  2. Ανώνυμος says:

    To ανακάλυψα μια μέρα εντελώς τυχαία και κόλλησα για τα καλά. Πολύ ωραία η αισθητική του και μερικές απεικονίσεις είναι πραγματικά πανέξυπνες. Το 'χω βάλει στο μάτι από καιρό, θα το παραγγείλω κάποια στιγμή σίγουρα. Να μας πεις όταν το παραλάβεις πως είναι, ναι;

    Α, και χρόνια πολλά φυσικά! ;)

    chrysadag

Leave a Reply